DSS – de Swart Services B.V. biedt een totaal pakket aan dienstverlening voor het vastgoedonderhoud.

Onderstaand treft u een selectie van ons alles omvattende pakket aan. Staat de dienst die u zoekt er momenteel niet bij neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons pakket dienstverlening omvat alle mogelijke werkzaamheden inzake vastgoedonderhoud.

Onze diensten

Specialistische gevelreiniging en conservering

De vakmensen van DSS Vastgoedonderhoud richten zich zowel op de reiniging als op reconditionering en preventieve conditionering. Het soort materiaal, de soort vervuiling en de hoedanigheid daarvan zijn bepalend voor de behandelingsmethodiek.

Gevelrenovatie en gevelmontage

Materialen en afwerkingen in gevels zijn onderhevig aan onderhoud. Onderhoud is noodzakelijk ter voor-koming van achterstallig onderhoud en gebreken. Wanneer zich gebreken voordoen is herstel, vervanging en verbetering vaak een logisch gevolg.

Schilderwerken en beglazing

Wij verzorgen zowel uw binnen- en buitenschilderwerk voor zakelijke en particuliere klanten. Dit natuurlijk enkel met ervaren en professionele schilders. Onze ervaren en professionele glaszetters plaatsen op een veilige manier diverse soorten glas en in alle maten.

Verwijderen graffiti en aanplak

Graffiti behoort tot een van de meest ongewilde verontreinigingen. DSS Vastgoedonderhoud heeft de ervaring, kennis en materialen in huis om elke vorm van graffiti en aanplak snel en adequaat te verwijderen. Aanstootgevende graffiti wordt direct verwijderd.

Wat wij voor anderen deden

Renovatie Klaproostunnel

Gevelrenovatie bij Ministerie van OCW in Zoetermeer