Gemeente Den Haag – Verwijderen van graffiti en wildplak

Het Meldpunt Graffiti van de gemeente Den Haag maakt al enkele jaren tot volle tevredenheid gebruik van de expertise en service van DSS. Samen houden we de stad graffiti vrij!

Het Meldpunt Graffiti van de gemeente coördineert het verwijderen van graffiti en wildplak en werkt samen met DSS om de stad zoveel mogelijk vrij van graffiti te houden.

Gratis graffiti verwijdering

Landing page contact form









Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.

Zo werkt het!

Als wij graffiti verwijderen gaan wij zeer professioneel te werk. Hieronder volgt een stappenplan van onze gang van zaken.

Stap 1: de klacht wordt gemeld

De melding van graffiti – aanplak komt bij ons binnen, deze plaatsen wij in een werkplan.

Stap 2: Onze medewerker(s) gaan op pad

Vervolgens gaan we naar de locatie en bepalen de werkmethodiek.

Stap 3: Het verwijderen

Wij verwijderen de graffiti – aanplak en controleren de ondergrond na reiniging.

Stap 4: afronding

Ten slotte controleren we of er geen graffiti – aanplak in de omgeving aanwezig is. Een schonere buurt is weer bereikt!

Verwijdering graffiti en wildplak

Het verwijderen van de graffiti en wildplak wordt sinds 2012 door DSS uitgevoerd. Bij het verwijderen zetten wij alleen gekwalificeerde werknemers in omdat graffiti- en wildplakverwijdering specialistisch werk is en de verschillende ondergronden niet beschadigd mogen worden.
Wij brengen advies uit aan het Meldpunt hoe de ondergrond van uw woning of pand het beste behandeld kan worden.

Meldpunt graffity

Wanneer u overlast heeft van graffiti, posters of stickers op uw huis of pand of treft u graffiti-wildplak in de openbare ruimte aan? Dan kunt u dit melden bij Meldpunt Graffiti , de graffiti-wildplak wordt dan gratis verwijderd.

Als u een koopwoning heeft of een pand van een particuliere eigenaar huurt of beheert, kunt u gebruik maken van de diensten van het Meldpunt Graffiti.

Als u een woning van een corporatie huurt, meldt u vervuiling direct aan hen. De corporatie verzorgt namelijk zelf de reiniging van hun panden.

Nutsbedrijven (bijvoorbeeld Stedin, Ziggo, KPN), openbaar vervoersbedrijven (zoals de HTM en de NS) en rijksoverheidsinstellingen zijn zelf verantwoordelijk voor het reinigen van hun objecten.

Als u in de openbare ruimte graffiti of wildplak aantreft op bijvoorbeeld lantaarnpalen, verkeersborden, zitbanken, scootmobielhuisjes, speeltoestellen ect. dan kunt u deze melden aan Meldpunt Graffiti.

Meldingen

Voor meldingen of nadere informatie over het Meldpunt graffiti, klik op de knop