DSS Vastgoed onderhoud

DSS Vastgoed onderhoud is in 1975 opgericht en is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van Vastgoed onderhoud.

Door de jarenlange en ruime ervaring kan DSS u in het Vastgoed onderhoud met vertrouwen van dienst zijn. DSS heeft een innoverende opstelling en beschikt over een zeer veelzijdig vakmanschap en moderne faciliteiten.

De werkzaamheden voeren wij dagelijks, periodiek of op afroep vanuit Leidschendam door heel Nederland en Duitsland uit.

DSS hecht veel belang aan haar Personeel, Milieu en Certificering waardoor naast een veilige en gezonde werkomgeving ook kwaliteit vanzelfsprekend is.

Personeel

Het personeel van DSS bestaat uit vakmensen met ervaring die diverse opleidingen hebben gevolgd en onder andere in het bezit zijn van het diploma SVS Vakopleiding Gevelonderhoud en Glasbewassing, IPAF Veiligheidscertificaat hoogwerker en Basisveiligheid VCA of VOL VCA.

Onze vakmensen richten zich op kwaliteit waarbij ontwikkelingen van technieken en materialen scherp in het oog worden gehouden. Daarnaast ontplooien wij ook belangrijke initiatieven waarbij milieuvriendelijke middelen en methoden voorop staan.

DSS streeft naar een veilige en gezonde werkomgeving voor haar werknemers door het houden van toolboxmeetings, werkplekinspecties, toezicht en risico-inventarisaties. Het naleven van de veiligheidsregels, voorschriften en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen worden zodoende veelvuldig gecontroleerd.

Daarnaast is DSS ook een Erkend leerbedrijf, hierdoor hebben wij de kans om personeel zelf in te werken en actuele vakkennis binnen het bedrijf te houden. Dit draagt bij tot het behoud van vakkennis en geven wij jongeren een kans.

Jonge mensen zorgen voor een open dynamische sfeer in het bedrijf, dit houdt je zelf jong, actueel en scherp.

Certificering

DSS is in het bezit van de certificaten VCA**, ISO 9001, ISO 14001, het Keurmerk Schoon inclusief module Glas- en Gevelreiniging en het OnderhoudNL Garantie certificaat.

De certificaten geven aan dat DSS op een gestructureerde manier aan kwaliteitszorg- en management doet en betrokken is bij de bescherming van haar werknemers, derden en het milieu.

Schoonmakend Nederland is de branche organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserbranche. Met de module Glas- en Gevelreiniging voldoen wij aan de extra kwaliteitseisen die gelden voor Keurmerk Schoon module Glas- en Gevelreiniging. De branche heeft met het Keurmerk Schoon aanvullend op de ISO 9001 een extra kwaliteitsnorm opgesteld.

Milieu

Het milieu is een belangrijk onderwerp in de maatschappij waarin de verantwoordelijkheid van personen en bedrijven van groot belang zijn.
DSS maakt juist om die redenen in de meeste gevallen gebruik van milieuvriendelijke middelen. Indien nodig kunnen wij door middel van opvang voor een juiste verwerking zorgen. Wij beschikken over moderne reinigingstechnieken en conserveringsmethoden met gerichte aandacht voor mens en milieu.

Het milieu wordt onder de aandacht gebracht door de norm “ISO 14001”
DSS is sinds 2009 in bezit van het ISO 14001 certificaat.

Tevens zijn wij in 2012 partner geworden van MVO Nederland.

Privacy & Cookiebeleid

Vanaf 25 mei 2018 wordt de privacywet uit AVG gehandhaafd door de Autoriteit Persoonsgegevens. De wet zelf is al enige tijd van kracht. Bij DSS heeft het respecteren en bewaken van uw privacy altijd deel uitgemaakt van onze dienstverlening. Onderdeel van de privacywet is we heel specifiek moeten zijn in wat wij doen met persoonsgegevens en dat betekent dat we voor verschillende activiteiten en relaties ook verschillende privacyverklaringen moeten presenteren. Klik op onderstaande button voor ons Privacy & Cookiebeleid.